الأقباط متحدون - عباس شومان يهاجم راغب علامة ويصفه بـالعجوز المتصابي .. خالد منتصر مستنكرا : ده كلام يا فضيلة الشيخ !
  • ١٦:٤٧
  • الثلاثاء , ٢٢ يوليو ٢٠٢٥
English version

عباس شومان يهاجم راغب علامة ويصفه بـ"العجوز المتصابي" .. خالد منتصر مستنكرا : ده كلام يا فضيلة الشيخ !

محرر الأقباط متحدون

تويتات فيسبوكية

٢٠: ١٢ م +03:00 EEST

الثلاثاء ٢٢ يوليو ٢٠٢٥

خالد منتصر
خالد منتصر
كتب - محرر الاقباط متحدون 
هاجم الدكتور عباس شومان، الأمين العام لهيئة كبار العلماء بالأزهر، الفنان راغب علامة، وتنمر عليه بسبب تقبيل معجبات له خلال حفل غنائي في منطقة الساحل الشمالي بمصر.
 
وكتب شومان عبر حسابه على فيسبوك :" المقاطع المتداولة في حفل العجوز المتصابي الشهير لايناسب مجتمعنا ولم نره حتى في مجتمعات لاتنتمي إلى ديننا،وأقل ماتوصف به أنها سفالة وعدم تربية.
 
استنكر هجوم وتنمر شومان، المفكر والطبيب خالد منتصر، وكتب عبر حسابه على فيسبوك :" اللي محيرني ليه المشايخ بتوعنا أسهل حاجة عليهم التنمر على خلق الله بالسن والوزن واللون ..الخ اللي هي في النهاية خلقة ربنا؟!، وكيل الأزهر المحترم الجليل الخلوق بيقول على راغب علامه العجوز المتصابي !!!!، ده كلام يا فضيلة الشيخ؟؟!، ده أسلوب رجل دين بيعلمنا أخلاقيات الحوار وسلوكيات التعامل؟! ، ومعلش سامحني يا شيخ شومان ، سؤال ساذج وبرئ جداً، انت فضيلتك اللي بتتكلم  عن وسامة راغب علامة وبتنكرها وبتسخر منها ؟! 
 
متأكد معاليك ؟؟! معقوله فضيلتك ؟؟! ما يكونش الموقف الحاد ده عشان راغب علامه شيعي؟! مش مصدق اللي باقراه وباسمعه من رجال الدين  
عجبت لك يا زمن.